گیاهخواران یا گوشتخوارها؛ کدام بیشتر افسرده می شوند؟

به گزارش وبلاگ پلاک 9، براساس مطالعه جدیدی که محققان برزیلی انجام داده اند و در شماره آینده نشریه اختلالات عاطفی منتشر خواهد شد، شمار دوره های افسردگی که گیاهخواران تجربه می نمایند، دوبرابر مقدار آن ها برای گوشتخواران است.

گیاهخواران یا گوشتخوارها؛ کدام بیشتر افسرده می شوند؟

در این نتایج این تحقیق آمده است: بین شیوع دوره های افسردگی و رژیم غذایی بدون گوشت ارتباط مثبتی وجود دارد.

در این مطالعه دانشمندان تعداد 14216 نفر شرکت نماینده 35 تا 74 ساله را به مدت شش ماه تحت نظر گرفتند و سلامت روانی شرکت نمایندگان را در بازه زمانی مربوطه، با به کارگیری برنامه مصاحبه تشخیصی-تجدیدنظرشده (Clinical Interview Schedule-Revised) ارزیابی کردند. این برنامه یکی از ابزارهای مورد استفاده برای تشخیص اختلالات رایج سلامت است.

درنهایت تعیین شده است که در یک بازه زمانی تعیین، گیاهخواران دوبرابر کسانی که گوشت می خورند دوره های افسردگی را تجربه می نمایند، حتی اگر متغیرهایی مثل سیگار کشیدن، مصرف الکل، فعالیت بدنی و ریزمغذی ها نیز درنظر گرفته شده باشد.

این مطالعه نتیجه گرفته که فارغ از عوامل اجتماعی-اقتصادی و سبک زندگی، دوره های افسردگی در کسانی که گوشت نمی خورند، شایع تر است. در این مقاله اشاره شده است که نمی توان به طور قطع گفت علت این موضوع، کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی گیاهخواران است. درنتیجه، از آنجایی که ماهیت این ارتباط ناتعیین است، برای روشن شدن رابطه علی به داده های وسیع تری احتیاج است.

این تحقیق در حالی اجرا شده است که مطالعات دیگری نیز رابطه بین خلق وخو و غذا را آنالیز نموده اند و نشان می دهند.

در سال 2017 محققان رژیم غذایی افرادی را که علائم افسردگی اساسی داشتند، آنالیز کردند و متوجه شدند چنانچه افراد افسرده یک رژیم غذایی سرشار از غلات کامل، پروتئین بدون چربی، لبنیات کم چرب و غذاهای گیاهی را دنبال نمایند، چهار برابر سریع تر از کسانی که غذاهای تولید شده می خورند، در راستا بهبود قرار خواهند گرفت.

مطالعه دیگری در سال 2019 نیز ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با مکمل های روغن ماهی و کاهش افسردگی را نشان داد.

هرچند خوردن پروتئین حیوانی ممکن است باعث افزایش شادی گردد، رژیم های غذایی گیاهی نیز نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی دارند.

نشریه سلامت هاروارد در گزارش جداگانه ای به نقل از دکتر امبیکا ساتیجا از بخش تغذیه دانشگاه هاروارد نوشت: برای مراقبت از سلامت قلب، رژیم غذایی شما باید بر غذاهای گیاهی باکیفیت متمرکز باشد؛ اما نه به این معنی که استیک و مرغ را به طور کامل کنار بگذارید. می توان با کاهش، و نه حذف کامل غذاهای حیوانی، از مزایای آن ها سود برد.

منبع: فوت و فن / independentpersian.com

به "گیاهخواران یا گوشتخوارها؛ کدام بیشتر افسرده می شوند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گیاهخواران یا گوشتخوارها؛ کدام بیشتر افسرده می شوند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید