پنیری که در آینده به مبارزه با سرطان یاری می نماید
به گزارش وبلاگ پلاک 9، به نقل از روزنامه الدستور، دانشمندان دانشگاه فدرال اورال در حال فراوری پنیری با مشخصات خاص هستند که به جلوگیری از سرطان یاری می نماید.

این محققان شرح دادند که فرایند تهیه این پنیر تفاوت چندانی با روش سنتی تهیه پنیر معمولی ندارد اما این پنیر شامل ترکیبات بیولوژیکی فعال متعددی است: آستاگزانتین، پیپرین، رزوراترول و ویتامین D3 که به طول عمر و مبارزه با سرطان هم یاری می نماید؛ برای مثال، رزوراترول به کاهش سطح قند خون و بهبود عملکرد مغز یاری می نماید.
ویتامین D هم به جذب کلسیم و فلورین یاری می نماید. بنابراین، دانشمندان برای پیشگیری از بیماری ها خوردن روزانه سه برش از این پنیر را توصیه می نمایند؛ زیرا این مکمل ها بهتر از مصرف آن ها به شکل پودر یا قرص در غذا جذب می شوند.
بعضی مکمل های فعال زیستی می توانند طعم تلخی به پنیر بدهند، بنابراین، محققان در حال کوشش برای بهبود طعم پنیر آینده هستند.
منبع: همگردی