طرز تهیه قارچ های شکم پر

به گزارش وبلاگ پلاک 9، این قارچ ها بسیار خوشمزه هستند و داخل آنها با پنیر و ژامبون پر شده که تقریبا همه دوست دارند.

طرز تهیه قارچ های شکم پر
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

  • 450 گرم ژامبون
  • 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری سس فلفل
  • دو قاشق چایخوری پودر اورگانو
  • 18 عدد قارچ درشت

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. ژامبون ها را خرد کنید. آنها را در تابه سرخ کنید و روی دستمال بگذارید تا چربی شان گرفته گردد.
  3. پنیر خامه ای، ژامبون، پیازچه، سس تند فلفل و اورگانو را با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. قارچ ها را بشویید و ساقه آنها را جدا کنید.
  5. داخل کاسه قارچ ها را با مخلوط پنیر پر کنید.
  6. آنها را 18 تا 21 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
منبع: فوت و فن / startcooking.com

به "طرز تهیه قارچ های شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ های شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید