طرز تهیه قارچ های شکم پر
به گزارش وبلاگ پلاک 9، این قارچ ها بسیار خوشمزه هستند و داخل آنها با پنیر و ژامبون پر شده که تقریبا همه دوست دارند.

- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- 450 گرم ژامبون
- 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- یک قاشق چایخوری سس فلفل
- دو قاشق چایخوری پودر اورگانو
- 18 عدد قارچ درشت
طرز تهیه
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
- ژامبون ها را خرد کنید. آنها را در تابه سرخ کنید و روی دستمال بگذارید تا چربی شان گرفته گردد.
- پنیر خامه ای، ژامبون، پیازچه، سس تند فلفل و اورگانو را با یکدیگر مخلوط کنید.
- قارچ ها را بشویید و ساقه آنها را جدا کنید.
- داخل کاسه قارچ ها را با مخلوط پنیر پر کنید.
- آنها را 18 تا 21 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
تاریخ انتشار: 20 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: pelake9-persianb.heevblog.ir
شناسه مطلب: 11746
به "طرز تهیه قارچ های شکم پر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قارچ های شکم پر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید