طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک

به گزارش وبلاگ پلاک 9، پخت آسان اسنک فقط در 10 دقیقه، طرز تهیه اسنک کالباس با ترفندی طلایی که نیازی به دستگاه ساندویچ ساز نداشته باشید. اسنک کالباس به همراه قارچ و فلفل دلمه ای جزء خوراک های خوشمزه و همه پسندی است که در پخت آن از هیچ گونه روغنی، نه جامد نه مایع استفاده نمی گردد. با ما همرا باشید تا پخت این پیش غذا را با 5 نکته مهم آموزش ببینید.

طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک

ترفندی مهم برای تهیه اسنک بدون دستگاه ساندویچ ساز:

شما در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز می توانید از ماهیتابه بهره ببرید. کافیست در کف ماهیتابه یک لایه نان به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایه دوم نان را گذاشته و ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نان ها یک جسم سنگین را که با فویل آلو مینیمی پیچیده اید (می توانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی بهره ببرید) قرار دهید، تا نان ها به هم خوب بچسبند. بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنک ها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.

5 نکته مهم برای تهیه اسنک:

  1. ترکیب مواد داخل اسنک کاملا سلیقه ای و دل بخواه است به عنوان مثال شما می توانید ذرت و فلفل دلمه ای را حذف نموده و به مواد، گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید، بعلاوه به جای کالباس از سوسیسی که قبلا سرخ شده بهره ببرید. یا میزانی گوشت چرخ نموده همراه با پیاز سرخ کنید و جایگزین کالباس قراردهید.
  2. هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز استفاده می گردد.
  3. در تهیه اسنک کالباس هیچ موادی را از قبل سرخ نمی کنیم.
  4. میزان مواد ذکر شده در این پست، برای تعداد 4 نفر کافیست، فقط دقت کنید هنگام محاسبه نان تست برای هر نفر، تعداد اعداد زوج را در نظر بگیرید.
  5. افراد گیاه خوار می توانند جایگزین کالباس و مواد گوشتی از کدو و یا سیب زمینی که از قبل پخته شده استفاده نمایند.

مواد لازم برای تهیه اسنک کالباس:

  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: 100 گرم
  • ذرت پخته شده نرم: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: حدود 100 گرم
  • کالباس: 200 گرم
  • نان تست نرم: به تعداد لازم
  • نمک: به میزان دلخواه
  • پودر آویشن: به میزان دلخواه
  • پودر فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه اسنک کالباس:

  • در مرحله اول قارچ و فلفل دلمه ای را بشورید و خشک کنید.
  • کالباس، قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  • دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.
  • بر روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را بریزید (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت).
  • حالا باز میزانی پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه بپاشید (نمک، فلفل و آویشن).
  • بر روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ ساز را ببندید تا حدود 10 دقیقه.
  • بعد از پخت اسنک می توانید آن را همراه با انواع سس های لذیذ میل کنید. بعلاوه در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.

خوب دوستان این یک غذای سریع برای ناهار یا شام بود. با کمترین مواد موجود در سه سوت این غذا را می توانید در منزل، درست کنید.

برای مشاهده فهرست غذاهای سریع دیگر اینجا کلیک کنید.

نوش جانتان.

خواص اسنک، خاصیتی که تا به حال نشنیده اید:

جالب است بدانید که اسنک به علت داشتن موادی چون قارچ و فلفل دلمه ای، ضد سرطان محسوب می گردد. قارچ و فلفل دلمه ای موجود در اسنک، خاصیت ضد سرطانی دارند و چون فقط حرارت دیده و کمی پخته شده اند، خواص خود را از دست نمی دهند.

امیدواریم از آشپزی کردن لذت برده باشید، لطفا نظرات خود را برای ما بنویسید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسنک کالباس، پرطرفدارترین اسنک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید