ثبت 1168 منطقه نمونه گردشگری در سطح کشور
به گزارش وبلاگ پلاک 9، نشست تخصصی معاونان سرمایه گذاری پنج استان شمال غرب کشور به ریاست علیرضا ارجمندی مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی و معاونان سرمایه گذاری استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و کردستان در تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش وبلاگ پلاک 9 به نقل از روابط عمومی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در این نشست گفت: این نشست به منظور هم اندیشی و هم فکری معاونان سرمایه گذاری در راستای سامان دهی مناطق نمونه گردشگری و جذب سرمایه گذار در این مناطق تشکیل شده است.
ارجمندی با تاکید بر لزوم پایش مسائل مناطق نمونه گردشگری بیان نمود: بررسی و رسیدگی به مسائل سرمایه گذاران از نکات کلیدی در امر راهبردی در مسائل مناطق نمونه گردشگری است.
او اضافه نمود: یکی از اهداف این گردهمایی بررسی کارشناسی نیازهای سرمایه گذاران است، چراکه باید به مسائل بخش خصوصی و سرمایه گذاران رسیدگی شود.
ارجمندی با اشاره به اینکه 3500 اشتغال در مناطق نمونه گردشگری کشور ثبت شده است، گفت: 1168 منطقه نمونه گردشگری در سطح کشور ثبت شده است، 242 منطقه دارای سرمایه گذار و 147 منطقه دارای طرح نمونه گردشگری مصوب وزارت هستند و از این تعداد، 94 منطقه نمونه گردشگری به عنوان منطقه فعال معرفی شده است.
مدیرکل دفتر مناطق نمونه و زیر ساخت های گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، آذربایجان شرقی را یکی از مناطق مستعد از نظر مناطق نمونه گردشگری در شمال غرب کشور خواند و اضافه نمود: تاکنون 46 مصوبه و 17 توافق نامه در راستای طرح های منطقه نمونه گردشگری در آذربایجان شرقی ثبت شده است.
رشد سفر گردشگران خارجی به تبریز
مرتضی آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این نشست بیان نمود: ایجاد و توسعه زیرساخت های لازم در مناطق نمونه گردشگری برای افزایش جذب گردشگر اهمیت بالایی دارد و برای فراهم کردن این مهم باید برنامه ریزی های ویژه ای برای جذب سرمایه گذار انجام شود.
آبدار اضافه نمود: بخش خصوصی و سرمایه گذاران نیاز به حمایت دارند و باید برای رفع موانع و مسائل آن ها نهایت تلاش خود را انجام دهیم.
او با اشاره به لزوم تمرکز بر فعالیت در راستای اقتصاد بدون نفت، ادامه داد: یکی از راه های رونق اقتصادی در شرایط کنونی اتکا به درآمدهای گردشگری است که از طریق توسعه سرمایه گذاری در این زمینه قابل دستیابی است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در ادامه به رشد 17 درصدی گردشگر ورودی خارجی در تبریز به واسطه رویداد تبریز 2018 اشاره و اظهار کرد: در این راستا برای معرفی ظرفیت های این شهر و حتی آذربایجان شرقی، برنامه ریزی های متعددی برای ارتقای زیرساخت های گردشگری توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نظر گرفته شده و در حال حاضر نیز 807 پروژه مرمتی و زیرساخت گردشگری در حال اجراست.
این نشست تا عصر پنجشنبه 23 آبان 98 ادامه دارد.
منبع: میراث آریا