تغذیه نوجوانان روزه دار چگونه باشد ، اهمیت مصرف ویتامین ها
به گزارش وبلاگ پلاک 9، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در ارتباط با تغذیه نوجوانان روزه دار در ماه مبارک رمضان نکاتی را متذکر شد.

به گزارش وبلاگ پلاک 9، زهرا عبداللهی با اشاره به توصیه های تغذیه ای روزه داری در شرایط خاص و گروه های ویژه، اضافه کرد: نوجوانانی که به سن تکلیف رسیده و توان جسمی کامل دارند و به عبارت دیگر وزن و قد متناسب با سن خود را دارند، بر اساس تکلیف دینی باید با رعایت نکاتی روزه کامل بگیرند.
وی با بیان اینکه نوجوانان هنگام روزه داری از مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در وعده سحری اجتناب نمایند چون مصرف این مواد سبب افت قند خون شده و توانایی یادگیری آنها را در طول روز کاهش می دهد، اظهار کرد: نوجوانانی که سال نخست روزه داری را شروع می نمایند به علت گذراندن دوران رشد به توجهات بیشتری احتیاج دارند. رعایت تنوع و تعادل در استفاده از تمامی گروه های غذایی بسیار مهم و لازم است؛ منابع خوب پروتئینی (انواع گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات) باید در برنامه غذایی آنها گنجانده گردد.
عبداللهی ادامه داد: همچنین والدین باید از دریافت کافی گروه شیر و لبنیات در این افراد مطمئن شوند؛ نوجوانان علاقه خاصی به خوردن انواع هله هوله ها و مواد غذایی کم ارزش دارند که فقط پر نماینده معده هستند که در ایام روزه داری نباید مصرف شوند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید نمود: این گروه سنی از منابع غذایی آهن و روی، ویتامین A و ویتامین B12 از جمله انواع گوشت، حبوبات، تخم مرغ، شیر و لبنیات، انواع خشکبار و مغزها که در رشد و خونسازی نقش دارند، در ایام روزه داری به مقدار کافی مصرف نمایند.
منبع: مهر
منبع: جام جم آنلاین