کتاب در جست و جوی آن؛ روزنوشت های صعود به اورست معرفی می شود

به گزارش وبلاگ پلاک 9، به مناسبت بیست وپنجمین سالروز نخستین صعود ایرانیان به قله اورست کتاب در جست و جوی آن در شهر کتاب ونک معرفی می شود.

کتاب در جست و جوی آن؛ روزنوشت های صعود به اورست معرفی می شود

در این نشست که پنجشنبه 4 خرداد 1402 برپا می شود ایمان آذیش، مؤلف کتاب حضور دارد و در این باره سخن می گوید.

کتاب در جست وجوی آن 104 روز از زندگی نویسنده در صعود به قله اورست است. نویسنده پس از گذشتنِ دو سال از این صعود بود که تصمیم گرفت روزنوشت های صعودش را منتشر کند. یادداشت هایی که در این کتاب می خوانید، روزانه و در میان گرما، سرما، باد، طوفان، برف، یخ و در شرایط هایی متفاوت با زندگی روزانه شهری نوشته شده اند؛ بر روی کاغذهایی مچاله و در میان هیمالیا.

هیمالیا سرزمین برف و یخ است؛ طبیعتی که روزگاری دست نیافتنی و بکر بود، اما ایمان آذیش همانند افرادی دیگر به این منطقه رفت تا روزانه بنویسد و یادداشت هایش را در اختیار ما قرار دهد. این نوشته ها در ارتباط با گروه و محیطی هستند که نویسنده صعود را با آن ها به سرانجام برده است؛ یعنی کوهنوردهایی از ملیت های گوناگون و با ویژگی های مثبت و منفی مختلف.

در بخشی از کتاب می خوانیم: تمام صورتم یخ زده بود، ماسک اکسیژن روی صورتم قندیل بسته بود. انگشت های پایم را دیگر حس نمی کردم ولی هنوز برای حفظ انگشتان دستم می جنگیدم. نبردی مداوم با سرما. ولی خسته نبودم و از صعودم لذت می بردم. لذتی بی سرانجام، از عظمتی که مثل نقطه ای سرگردان و ناچیز، وجودم را در آن غرق می دیدم و وصل به شکوه هستی. شیبی طولانی و زیبا پیش رویم قرار داشت که طلوع خورشید روی آن اثری از نور و برف و سایه ایجاد کرده بود. به بالای شیب که رسیدیم، کار ما گفت: اینجا قدمگاه هیلاریه

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "کتاب در جست و جوی آن؛ روزنوشت های صعود به اورست معرفی می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کتاب در جست و جوی آن؛ روزنوشت های صعود به اورست معرفی می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید